woensdag 2 maart 2011

RTL weervrouw Helga van Leur ruilt met Marco Borsato en gaat zingen voor War Child

RTL weervrouw Helga van Leur ruilt met Marco Borsato en gaat zingen voor War Child.
Marco Borsato ruilt op vrijdag 25 maart van baan met de populaire RTL weervrouw Helga van Leur. Hij maakte in RTL Boulevard bekend dat hij op deze manier geld probeert op te halen voor War Child. Borsato zal het weer presenteren na het RTL nieuws van half acht.
Helga van Leur neemt dan weer het werk van Borsato over. Zij zingt een nummer van Marco op Radio 538. De radiozender staat van 25 maart tot en met vrijdag 1 april in het teken van de landelijke actie 538 voor War Child. Een week lang trekt het radiostation met twee trucks langs 27 plaatsen in Nederland en probeert zoveel mogelijk geld op te halen voor de hulporganisatie.
Marco Borsato is ambassadeur van War Child. In de actieweek spannen ook andere bekende Nederlanders zich in om geld op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen.
Don’t miss it: op 25 maart presenteert Marco Borsato het weer en zingt Helga van Leur een nummer van Marco op de radio! Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor War Child!
Support Marco & Helga
Benieuwd hoe Marco een hogedrukgebied aanwijst en of het Helga van Leur lukt om een noot te raken? De stunt gaat alleen door als er genoeg sms’jes binnenkomen! De opbrengst van de sms’jes gaat naar War Child.
Marco Borsato gaat zich dus op een ludieke manier inzetten voor War Child. De zanger zal eenmalig het weer presenteren na het RTL nieuws van half acht. Marco is al sinds 1998 ambassadeur van War Child.
Vrijdag 25 maart zal Marco Borsato zich eenmalig als weerman presenteren. Hij neemt de taken van Helga van Leur over.
 
En Helga van Leur zal de omgekeerde weg bewandelen. Zij zal een nummer gaan zingen van Marco. Dit om geld op te halen voor War Child.
War Child verleent hulp aan kinderen in door oorlog getroffen gebieden. Het betreft hier een landelijke actie waar veel bekende Nederlanders hun steentje aan zullen bijdragen. De actie voor War Child zal van 25 maart tot en met vrijdag 1 april plaatsvinden.
Radiozender 538 staat die week in het teken van de landelijke actie. Een truck zal die week langs 27 plaatsen in Nederland rijden om zoveel mogelijk geld op te halen.
Helga van Leur begint hem wel een beetje te knijpen nu ze een nummer van Marco Borsato ten gehore moet brengen.
De weervrouw laat op Twitter weten: "HELP! Welk nummer is het veiligst om als niet-zangeres in 't openbaar geen blauwtje te lopen? Waar is de nooduitgang?"
Helga van Leur heeft op 25 maart in het kader van stichting Warchild geruild met Marco Borsato, die op zijn beurt het weer zal presenteren na het RTL Nieuws van 19.30 uur. De weervrouw zingt bij Radio 538 een nummer van de zanger.
Radio 538 zamelt van 25 maart tot 1 april door het hele land geld in voor Warchild. Mensen kunnen nog stunts bedenken in ruil voor donaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten