vrijdag 18 maart 2011

Poseert weervrouw Helga van Leur voor cover van de kersteditie 2011 van een mannenblad?

Poseert weervrouw Helga van Leur voor cover van de kersteditie 2011 van een mannenblad?
Het kan haast geen Nederlander ontgaan zijn: Radio 538 is een actie gestart om Helga van Leur naakt op de cover van een bekend blootblad in te krijgen.
Bij 100.000 stemmen heeft Helga van Leur toegezegd te gaan poseren voor het mannenblad Playboy.  Hoofdredacteur Jan Heemskerk was blij verrast door de opstelling van Helga van Leur, die zonder meer ‘s Neerlands meest sexy weervrouw is. Jan Heemskerk: “Wat een daverende verrassing! Helga van Leur? Mooi vrouw!”
 
Helga van Leur staat open voor naaktfotoshoot
Helga van Leur werd een tijdje geleden door Radio 538-dj Ruud de Wild gebeld met de vraag wanneer de lente begint. Ze was stomverbaasd toen hij ineens over blootblad Playboy begon.‘Ik weet niet of je wel eens naar het programma 53N8 luistert’, zo vroeg Ruud De Wild. ‘Zij zijn bezig met een petitie om jou bloot in de Pl@yboy te krijgen. Ze vinden je blijkbaar heel sexy.’
‘Ik in de Pl@yboy?’, antwoordde Helga van Leur. ‘Ik weet het niet zo goed. Ik denk dat ik eerst met de RTL-bazen moet overleggen. Ik ben officieel freelancer, dus even kijken wat ze dan gaan zeggen.’
De dj probeerde de weervrouw vervolgens over te halen. ‘Als honderdduizend mensen die petitie tekenen, zou je het dan doen? Helga van Leur was positief. ‘Honderdduizend mensen? Nou, als ze dat voor elkaar krijgen, dan ga ik inderdaad even met RTL praten over een fotoshoot.’
Poseren in de Pl@yboy is dan misschien een optie voor de Nederlandse weervrouw van het jaar, verder dan dat zou ze niet zo snel gaan. ‘Een naakt weerbericht op televisie, dat zie ik nog niet zitten.’
Eerder liepen pogingen in Vlaanderen om de daar zeer populaire VRT weervrouw Sabine Hagedoren naakt te laten poseren voor een blootblad op niets uit.
 
Andere RTL coryfeeën hebben dan weer hun bedenkingen bij een sexy fotoshoot.
Linda de Mol namelijk durft niet meer in Pl@yboy. De 46-jarige presentatrice is met enige regelmaat gevraagd, maar gelooft niet dat Nederlanders op een naaktreportage van haar zitten te wachten.
De blondine werd rond haar 25e voor het eerst gepolst. In die tijd presenteerde ze een programma voor kinderen.
"Dat was in die tijd een overweging om het niet te doen", vertelt Linda De Mol in het NTR-programma College Tour.
"Later had ik het idee: de vrouwen die erin staan zijn perfect en dat ben ik niet. Dan moeten ze alles gaan retoucheren."
Linda de Mol vroeg zich af voor wie ze in Pl@yboy zou moeten. "En waarom? Voor het geld hoef ik het niet te doen." Op de redactie van tijdschrift Linda werd ook gepraat over een naaktreportage.
"Maar ik durf niet meer", bekent de presentatrice. "En ik geloof ook niet dat jullie het willen zien."
Ook een andere RTL ster, Quinty Trustfull, durft in tegenstelling tot Helga van Leur niet naakt te poseren voor Playboy, maar dan vanwege van haar kinderen.
De 39-jarige RTL presentatrice werd onlangs gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.
Hoewel Quinty Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."
Quinty Trustfull, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naaktshoot kan doen vanwege haar kroost.
"Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt Quinty Trustfull uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer."
De presentatrice heeft het aanbod niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Quinty Trustfull kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."
Helga van Leur dan weer, die onlangs nog werd verkozen tot 'Weervrouw van het Jaar', slaat een aanbod van het blootblad Pl@yboy niet meteen af.
Radio 538 is dan ook meteen een petitie gestart om weervrouw Helga van Leur in de Pl@yboy te krijgen. De sexy weervrouw van RTL zei op de radio bij Ruud de Wild dat ze zou nadenken over een naaktshoot, wanneer er 100.000 hun handtekening ervoor zouden zetten. "‘Honderdduizend mensen? Nou, als ze dat voor elkaar krijgen, dan ga ik inderdaad even met RTL praten over een fotoshoot."
 
Binnen een dag waren er al 1.146 mensen die de petitie hadden ondertekend.
 
En nu zwellen de geruchten aan, dat de bekendste weervrouw van Nederland Helga van Leur op de cover van in de kersteditie 2011 van Playboy zou staan. Diverse sites op internet hebben het bericht al overgenomen, waar het nog op wachten is is een officiële bevestiging van Helga van Leur of het mannenblad zelf.
 
Wordt dus ongetwijfeld vervolgd...
 

2 opmerkingen:

  1. "Wordt dus ongetwijfeld vervolgd... "
    Wordt dus blijkbaar niet vervolgd... net is nu 2013 en ik weet nogsteeds niets...

    BeantwoordenVerwijderen