maandag 6 december 2010

Helga van Leur beste weervrouw van Nederland!

Helga van Leur wederom verkozen tot beste weervrouw / man van Nederland! Dat heeft onderzoeksbureau GfK bekend gemaakt tijdens de uitzending van Editie NL.
De beste weerman- of vrouw van Nederland wordt om de twee jaar gekozen. Helga Van Leur werd tijdens de uitzending van Editie NL overvallen met het goede nieuws. Ze was met stomheid geslagen. "Ik sta helemaal te shaken ik heb het bloedheet. Ik ben enorm vereerd", aldus de sympathieke RTL-weervrouw.
NOS-weerman Erwin Krol eindigde op de tweede plaats met 19% van de stemmen. Piet Paulusma van SBS6 werd derde met 17%.
In 2006 werd Piet Paulusma nog verkozen tot beste weerman van Nederland, maar dit jaar stak Helga van Leur met kop en schouders boven haar concullega's uit met ruim 27 procent van de stemmen.
Ook in 2008 werd Helga al verkozen tot beste weervrouw van het land.
Na Helga van Leur's uitverkiezing tot beste weervrouw van de wereld in 1998 in Parijs op het 8e International Weather Forecasters Festival, is dit dus al de 3e grootte onderscheiding voor Nederlands populairste en beste weervrouw.
De eretitel geldt voor 2 jaar, dus de komende jaren is Helga van Leur officieel de beste weerman/vrouw van Nederland, gefeliciteerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten