vrijdag 3 september 2010

Helga van Leur met Helga's Weerklank in Vakwerk NL

In een reeks afleveringen op RTL7 met de titel 'Vakwerk NL Duurzame Mobiliteit', gepresenteerd door Pernille La Lau en met een wekelijkse column door Helga van Leur, wordt stil gestaan bij duurzame oplossingen voor de logistieke problemen in Nederland.In iedere aflevering komen projecten van Transumo aan bod waarmee de stichting het niet werkende mobiliteitssysteem om wil zetten in een systeem van duurzame mobiliteit.


De projecten gaan onder andere over het mijden van de files, het slimmer plannen van transport en het beter beveiligen van havens. Diverse deelnemers van Transumo leveren een inhoudelijke bijdrage aan de TV programma's.


De serie wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Zij verdiept zich in de projecten om helder te krijgen wat er speelt en bezoekt instanties die voorop lopen. In een wekelijkse column ‘Helga's Weerklank' belicht de populaire weervrouw Helga van Leur verschillende mobiliteitsthema's.


In Helga's Weerklank geeft Nederlands bekendste weervrouw Helga van Leur iedere week in een column haar kijk op de verkeersproblemen in ons land en op duurzame oplossingen hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten