maandag 16 april 2012

Helga van Leur zingt De Speeltuin van Marco Borsato maar een beetje vals voor WarChild

 
De beste weervrouw van Nederland Helga van Leur heeft ontdekt dat ze niet in de wieg is gelegd voor een carrière als zangeres. 'Heb mijn zang(on)kunsten zojuist teruggehoord. Slik.'
De RTL weervrouw Helga van Leur zette dinsdag op Radio 538 haar beste beentje vooruit voor WarChild, waarvan Marco Borsato ambassadeur is. Ze zong Marco's lied De Speeltuin. 'Had gehoopt dat ze het geluid zachter zouden zetten', twitterde Helga van Leur dinsdagmiddag.
Het live optreden maakte deel uit van een 'banenruil' met Marco Borsato. Vorige week nam de zanger voor xe9xe9n keer de presentatie van het weer bij RTL Nieuws voor zijn rekening.
Helga van Leur is blij dat ze haar optreden achter de rug heeft. 'Hoor liever a capella 't weer', schrijft ze met daarbij een vette knipoog.
Helga van Leur zingt met knikkende knieën voor WarChild.
Een zenuwslopende dag voor Helga van Leur afgelopen dinsdag. De RTL-weervrouw ruilde een dag met Marco Borsato van baan voor een actie van radio 538 voor War Child.
 
Vorige week schitterde Marco Borsato al als weerman bij het RTL nieuws en nu was het de beurt aan de populaire weervrouw Helga van Leur. Ze mocht dinsdag in de studio van Radio 538 een liedje van de zanger zingen en dat ging niet zonder zenuwen. Met knikkende knieën stond de weervrouw voor de microfoon.
Helga van Leur zingt Borsato's De Speeltuin Weervrouw Helga van Leur had ja gezegd tegen een stunt met Marco Borsato om eenmalig van baan te ruilen. "Maar ik word zenuwachtig van het idee dat ik openbaar moet gaan zingen", liet Helga al eerder weten.
Het 'baantjewisselen' doen Marco Borsato en Helga van Leur speciaal voor het goede doel, samen met Radio 538 voor de actie 538 voor Warchild. Marco gaat voor een keer het weer doen, maar Helga moet gaan zingen, en dat is toch best effe zwaar.
De weervrouw van RTL heeft samen met Marco besloten het nummer De Speeltuin te gaan zingen. Helga van Leur heeft wel wat zanglessen genomen, omdat ze best wat hulp kan gebruiken. Ambities om zangeres te worden schijnen er niet te zijn.
Ik word zo zenuwachtig van het idee dat ik openbaar moet gaan zingen", vertelt Helga van Leur aan RTL boulevard. "Ik hoop maar dat het goed gaat. Het liedje moet je heel goed timen. Dat is het moeilijkste.
Helga van Leur zong het liedje dinsdag 29 maart live bij radio 538. Marco deed 25 maart het Half Acht Weer.
De stunt van Helga van Leur als zangeres is dan ook zeer geslaagd!

1 opmerking:

  1. John van den Berg19 mei 2011 om 15:03

    Helga van Leur Je bent een mooie vrouw . Maar ik heb een tip voor je.Ik ben technisch gezien wel een analfabeet maar als je Regen voorspelt moet je wel de N uitspreken want fonetisch klinkt het als regu en dat is een beetje slordig .Ik snap trouwens niet dat niemand jou daarop heeft geattendeerd.Want je doet al heel lang ,ik bedoel er niks rottigs mee en gun je echt veel sucses met je programma,s groeten van John van den Berg Den Haag 2522JP Isingstraat125

    BeantwoordenVerwijderen