vrijdag 1 april 2011

Helga van Leur zingt zo vals als een kraai voor WarChild De Speeltuin van Marco Borsato

 
De beste weervrouw van Nederland Helga van Leur heeft ontdekt dat ze niet in de wieg is gelegd voor een carrière als zangeres. 'Heb mijn zang(on)kunsten zojuist teruggehoord. Slik.'
De RTL weervrouw Helga van Leur zette dinsdag op Radio 538 haar beste beentje vooruit voor WarChild, waarvan Marco Borsato ambassadeur is. Ze zong Marco's lied De Speeltuin. 'Had gehoopt dat ze het geluid zachter zouden zetten', twitterde Helga van Leur dinsdagmiddag.
Het live optreden maakte deel uit van een 'banenruil' met Marco Borsato. Vorige week nam de zanger voor één keer de presentatie van het weer bij RTL Nieuws voor zijn rekening.
Helga van Leur is blij dat ze haar optreden achter de rug heeft. 'Hoor liever a capella 't weer', schrijft ze met daarbij een vette knipoog.
Helga van Leur zingt met knikkende knieën voor WarChild.
Een zenuwslopende dag voor Helga van Leur afgelopen dinsdag. De RTL-weervrouw ruilde een dag met Marco Borsato van baan voor een actie van radio 538 voor War Child.
 
Vorige week schitterde Marco Borsato al als weerman bij het RTL nieuws en nu was het de beurt aan de populaire weervrouw Helga van Leur. Ze mocht dinsdag in de studio van Radio 538 een liedje van de zanger zingen en dat ging niet zonder zenuwen. Met knikkende knieën stond de weervrouw voor de microfoon.
Helga van Leur zingt Borsato's De Speeltuin
Weervrouw Helga van Leur had ja gezegd tegen een stunt met Marco Borsato om eenmalig van baan te ruilen. "Maar ik word zenuwachtig van het idee dat ik openbaar moet gaan zingen", liet Helga al eerder weten.
Het 'baantjewisselen' doen Marco Borsato en Helga van Leur speciaal voor het goede doel, samen met Radio 538 voor de actie ‘538 voor Warchild’. Marco gaat voor een keer het weer doen, maar Helga moet gaan zingen, en dat is toch best effe zwaar.
De weervrouw van RTL heeft samen met Marco besloten het nummer De Speeltuin te gaan zingen. Helga van Leur heeft wel wat zanglessen genomen, omdat ze best wat hulp kan gebruiken. Ambities om zangeres te worden schijnen er niet te zijn.
“Ik word zo zenuwachtig van het idee dat ik openbaar moet gaan zingen", vertelt Helga van Leur aan RTL boulevard. "Ik hoop maar dat het goed gaat. Het liedje moet je heel goed timen. Dat is het moeilijkste.”
Helga van Leur zong het liedje dinsdag 29 maart live bij radio 538. Marco deed 25 maart het Half Acht Weer.
De stunt van Helga van Leur als zangeres is dan ook zeer geslaagd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten