woensdag 19 januari 2011

Helga van Leur uit de kleren voor glamour fotoshoot in Nederlands blootblad?


Helga van Leur, onlangs nog verkozen tot 'Nederlandse Weervrouw van het Jaar', slaat een aanbod van het blootblad Pl@yboy niet meteen af.

De populaire weervrouw Helga van Leur werd woensdagochtend vlak voor de opnames van het weerbericht gebeld door Ruud de Wild van Radio 538. "Luister je wel eens naar 53N8CLUB? In dat programma zijn ze bezig met een petitie om jou naakt in Playboy te krijgen", vertelde de radio-dj.

De brunette was met stomheid geslagen. "Ik?! In Pl@yboy? Gaat het soms slecht met het blad? Ik weet niet zo goed waar ik hier van moet vinden. Ik zou eerst met de baas van RTL moeten overleggen. Ik ben officieel freelancer, dus ben benieuwd wat ze dan gaan zeggen."

Ruud de Wild was verbaasd over het antwoord van Helga van Leur en probeerde vervolgens een dealtje te sluiten met de populaire weervrouw. "Als honderdduizend mensen de petitie tekenen, doe je het dan?" Helga van Leur: "Zoveel?! Nou, dan ga ik in ieder geval met RTL praten en erover nadenken."

Helga van Leur staat dus misschien voor open voor een glamour fotoreportage in een Nederlands mannenblad.

53N8CLUB producer Daniel Daniel is fan van Helga van Leur en wil haar graag bloot in de Pl@yboy krijgen! Dus werd er een petitie gestart, maar wat vindt Helga eigenlijk van dit idee?

Ruud de Wild belde Helga om te vragen of ze in de Pl@yboy wil… Als 100.000 mensen voor de fotoshoot zijn, dan wil Helga van Leur er zeker over nadenken!

Producer Daniel-Daniel is fan van Helga van Leur. En toen bleek dat hij niet de enige was, ontstond het idee voor een petitie om haar in de Pl@yboy te krijgen! En waarom ook niet? Volgens luisteraar Eric, die haar wel eens tegen is gekomen in de sauna, zou ze zeker niet misstaan in het rijtje namen van mooie vrouwen die eerder in de Playboy te zien waren! De petitie om Helga van Leur uit de kleren te krijgen kunnen de luisteraars tekenen op de website van Radio 538. We houden U op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten