vrijdag 16 december 2011

Helga van Leur draagt Ziadi een warm hart toe!


Helga van Leur draagt Ziadi een warm hart toe!

Helga van Leur ondersteunt activiteiten die duurzaam en verantwoord zijn. Tijdens presentaties in het land en de presentatie van het RTL weer draagt zij regelmatig Ziadi bijouterieën. Tijd om nog meer kennis met Helga te maken.

Wie is Helga van Leur?
Een (werkende) vrouw, moeder van twee zonen (Christiaan en Laurens) en een dochter (Madeleine), (schoon)dochter, (schoon)zus, echtgenoot van Bert, buurvrouw, vriendin, manager van haar leven. Maar ook: betrokken, nieuwsgierig, inlevend, enthousiast, zonnig. Sensitief, realistisch, relativerend. Type-glas-is-halfvol.

En als kroon op haar werkend leven: in 2008 en 2010 is Helga van Leur uitgeroepen tot meest populaire weerman/vrouw door onderzoeksbureau GFK.

Hoe en waarom zet Helga van Leur zich in voor duurzaamheid, klimaat en ons weer?
Regelmatig geeft Helga lezingen over deze onderwerpen en begeleidt inspiratie- en kennisbijeenkomsten over duurzaamheid. Ook zet zij zich in als voorzitter van deze bijeenkomsten en schrijft zij columns en boeken over duurzaamheid.

Haar visie is dat mensen meer verbruiken dan de aarde de mens kan bieden. Daar kunnen en moeten we wat aan doen. Als mensen eenmaal weten hoe het in elkaar steekt, beseffen zij dat zonder het inleveren van comfort het heel gemakkelijk is om andere keuzes te maken volgens Helga van Leur. Keuzes die wel bijdragen aan een duurzame toekomst.


Waarom zouden we het moeilijk maken als het makkelijk kan. En als we het slim aanpakken, levert het ook nog geld op! Zowel privé als bedrijfsmatig. Ook in tijden van crisis. Of moeten we zeggen:
Duurzaamheid is niet per definitie duur, maar een kwestie van toekomstgericht handelen.

Daarom vind Helga van Leur het zo fantastisch dat Ziadi gezinnen in Zuid-Afrika op deze manier een toekomst biedt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten